Histori njerëzore

Franca e njeh Serbinë si “partnerin e parë në rajon”

Loading...


Ambasadori i Francës në Serbi, Frederic Mondoloni, tha të premten në Beograd se vizita e presidentit francez, Emmanuel Macron, në Serbi, më 15 dhe 16 korrik, është shenjë e interesimit të Parisit për Serbinë si “partner i parë në rajon”.

Loading...

Kjo vizitë, sipas tij, shpreh edhe interesimin e shtetit francez për Ballkanin Perëndimor.

“Kjo tregon një interes të ri të Francës për Ballkanin Perëndimor në përgjithësi, dhe dëshirën që marrëdhënies dypalëshe me Serbinë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani