Lifestyle

Foto të arrestuarish që janë bërë virale

Loading...

Kur dikush burgoset, në SHBA ka shumë faqe që ua postojnë fotot në internet, pasi procesi nuk është i paligjshëm.

Kjo mund t’i hyjë në punë dikujt që do të punësojë një person, dhe bën një kërkim në Google për të parë nëse ka ndonjë të shkuar të keqe.

Por disa nga këto foto janë bërë virale, herë ngaqë i arrestuari ka qenë shumë tërheqës, herë për arsye të tjera.