Lifestyle

Foto që tregojnë “metamorfozën” nga make-up

Loading...

Artistët e make-up janë në gjendje të bëjnë magji me modelet e tyre. Të pajisur me pigmente dhe brusha, si artistë të vërtetë, ata ” formojnë” fytyrat e  klientëve, duke theksuar format e bukura dhe fshirë defektet.

Në fund të fundit, make-up i drejtë mund të jetë një mjet i shkëlqyeshëm për të rritur imazhin, për të rritur vetëvlerësimin dhe për ta bërë një ditë pak më të zymtë. Ndonjëherë është aq i fuqishëm sa që ndryshon krejtësisht pamjen e një gruaje.

Nëse e doni sapunin dhe ujin, sigurisht që nuk do të vlerësoni serinë e fotografive më poshtë. Por nëse jeni një nga ato gra që e duan rimelin, hijet e syve, buzëkuqët dhe konturet, ju mund të gjeni  modelet e kërkuara prej jush.

Loading...