Lifestyle

FaceApp bum në rrjetet sociale

Loading...

Zakonisht, filtrat përdoren për tu dukur më bukur dhe më tërheqës. Por, FaceApp, që plak imazhin, është përhapur shumë në mediat sociale dhe vipat nuk i kanë rezistuar dot joshjes.

Dhe janë të shumtë ata që janë argëtuar duke postuar imazhet e tyre, të moshuar. Në raste të tjera janë edhe ndjekësit ata që imagjinojnë benjaminët e tyre pas 30 apo 50 vitesh.

Age Challenge, ka mbushur në fakt twitterin me foto personazhesh te famshme sot dhe pas 50 vitesh.

E kësaj sfide nuk kanë mundur ti shpëtojnë as vipat shqiptarë, me foto të tyre, në moshë të thyer.

Po ju, a jeni kuriozë se si mund të dukeni pas 50 vitesh?

Loading...


Top Channel

Marre nga Top Channel

Loading...
SuperDyqani