Aktualitet Lajme

Etiketat nuk informojnë/ Nuk zbatohet ligji që detyron dhënien e informacionit

Loading...

Etiketa e produkteve të ushqimeve në vendin tonë nuk ka të gjithë informacionin që kërkon ligjit për etiketimin dhe informimin e konsumatorit.

Loading...

Marre nga Top Channel

Loading...
SuperDyqani