Lajme

Emigrantët në SHBA, Trump propozon një sistem bazuar në meritë –

Loading...

Presidenti i SHBA, Donald Trump ka tashmë gati propozimin e ri për emigracionin, i cili konsiston në një sistem bazuar mbi meritën, e cila duhet të favorizojë sistemin më të mirë dhe sidomos njohjen më të mirë të anglishtes. Duke folur në Shtëpinë e Bardhë, Trump ka konfirmuar që plani i tij i ri do të jetë ‘zilia e botës moderne’.

Trump ka shpjeguar se plani i tij do të konsistojë në të pasurit ‘ një propozim të madh për emigrantët që duhet të vinin përmes meritës dhe kompetencës’, duke siguruar ndryshimin më të madh për emigrantët.

Loading...

Marre nga TPZ.al

Loading...
SuperDyqani