Histori njerëzore

Ekzekutim me vdekje për frymëzuesin e Bin Ladenit: Njeriun që u takua me Naim Tërnavën dhe që ligjëronte në Prishtinë

Loading...


Sheikh Salman al-Awdah, Awad al-Qarni and Ali al-Omari do të ekzekutohen me vdekje nga Mbretëria e Arabisë Saudite, njeriu i cili pritej në takim nga myftiu i Kosovës, Naim Tërnava dhe mbante ligjërata në Prishtinë.

Loading...

Sipas burimeve të ‘Al Jazeera’ dhe kontakteve me familjarët të 3 dijetarëve, ata do të ekzekutohen nga autoritet e Arabisë Saudite, kjo do të ndodhë pasi të kalojë muaji i Ramazanit.

3 dijetarët e fesë islame do të dënohen me vdekje, sipas autoriteteve atje ata janë të akuzuar……

Burimi

Loading...
SuperDyqani