Histori njerëzore

Edhe Odaloviç e quan provokuese kumtesën e vendeve të Kuintit: Reagimi i Vuçiqit logjik

Loading...


Ai ka thënë se reagimi i presidenti Vuçiq në kumtesën e vendeve të Kuintit në Prishtinë lidhur me presionet në votues në veri është logjike dhe e arsyeshme, pasi siç ka thënë “ në zgjedhjet e së dielës nuk ka ndodhur asgjë që do ishte shkas i reagimit ë këtillë”.

Loading...

Presidenti Vuçiq ka thënë se ishte i befasuar me kumtesën e vendeve të Kuintit pas zgjedhjeve në veri, që e vlerësuan procesin zgjedhor të qetë, por përkujtuan se “ende ka……

Burimi

Loading...
SuperDyqani