Histori njerëzore

Edhe gjermanët po bëjnë shaka me ndërtimet e banesave në Prishtinë!

Loading...


Prishtina, por edhe shumë qytete tjera të Kosovës janë mbingarkuar nga ndërtesat shumëkatëshe e aspak të hijshme për syrin e njeriut.

Në mungesë të gjelbërimit ditët e sotme në Kosovë më shumë shohin banesa.

Por shpesh herë këto banesa janë të ngjitura me njëra-tjetrën, shumë katëshe dhe aspak mirë të ndërtuara.

E një faqe gjermane në Facebook po bën shaka me këto ndërtime në Prishtinë.

Së fundi kanë publikuar një fotografi të……

Burimi

Loading...
SuperDyqani