Histori njerëzore

Edhe Arta Krasniqi reagon për fotografinë e publikuar nga Flora Brovina

Loading...


Arta Krasniqi, familjare e kolonel Ahmeti Krasniqit, ka reaguar ashpër, ndaj fotografisë së publikuar sot nga Flora Brovina.

Krasniqi thotë se, të kenë turp pasi plotë 20 vite i kanë mbajtur të fshehura këto dëshmi të dhunimit të femrave shqiptare.

Ajo thotë se, tash nuk kanë as fytyrë, andaj edhe po i shpalosin dëshmitë e dhunimeve dhe vuajtjet e tyre nga serbët.

Ja postimi i plotë:

Ta keni për turp! Plot 20 vite i keni mbajtur fshehur këto dëshmi, të dhunumit të femrave shqiptare nga serbët, e tash……

Burimi

Loading...
SuperDyqani