Histori njerëzore

Duda Balje zbulon politikanin shqiptar që pëlqen më shumë: Sa e kam pasur…

Loading...


Deputetja Duda Balje, ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin “Provokacija”. Nënë e tre fëmijëve, Duda ka treguar se është kryetare e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazinë Gjinore, Persona të Pagjetur dhe Peticione.

Loading...

Ndërsa kur u pyet nga moderatori i emisionit, Mustafa Nano, Balje tregoi se kush është politikani më simpatik në Shqipëri dhe në Kosovë.

“Edi Rama, veç për gardin. Unë nuk jam kompetent për ta vendos, por zoti Rama gjithmonë ka përkrah Kosovën dhe unë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani