Histori njerëzore

Dreshaj në Kuvend: Hiqeni Policinë prej autostradës se po na tutin

Loading...


Deputeti i AAK-së, Gani Dreshaj, sot gjatë seancës së Kuvendit ka bërë deklarata të çuditshme, po ashtu edhe sjellje të tilla.

Duke folur për një ligj mbi drejtësinë dhe Kodin Penal, Dreshaj ka thënë se Policia rrugore e Kosovës është e korruptuar. Madje ai i kërkon ministrit të Brendshëm që t’i largojë patrullat nga autostradat, sepse siç thotë ai, po frikohen njerëzit nga ta.

“I nderuari ministër i Punëve të Brendshme, kisha dashtë si mik me heqë Policinë……

Burimi

Loading...