Histori njerëzore

Drecun komenton iniciativën e Veselit

Loading...


Prishtina po përballet me humbjen e mbështetjes pas disa hapave të njëanshëm dhe refuzimit të vazhdimit të dialogut me Beogradin, për çka dëshiron të largoj vëmendjen nga vetja dhe të paraqiten si viktima, ka thënë Milovan Drecun, shkruan “Novosti” transmeton “Bota Sot”.

Hapat më të rinj të pushtetit në Prishtinë, përkatësisht paralajmërimi i formimit të komisionit që do mbledh fakte rreth krimeve të Serbisë në Kosovë paraqet propagandë të pastër por edhe……

Burimi

Loading...
SuperDyqani