Aktualitet Lajme

Dita e Familjes, Meta: Nevojë për kushte më të mira

Loading...

Presidenti Ilir Meta, duke uruar Ditën Ndërkombëtare të Familjes, thekson nevojën për të bërë më shumë për të plotësuar kushte më të mira për familjet.

Statusi i plotë i Presidentit Meta
Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Familjes!
Një familje e lumtur, solide, në mirëqënie dhe paqe brenda saj, ka vlera të jashtëzakonshme për zhvillimin e begatinë e shoqërisë, atdheut e kombit tonë. E mbështes fuqimisht forcimin e rolit dhe vlerave të familjes, si dhe do vijoj të promovoj mbajtjen shëndoshë të saj. Vendi ka nevojë për më shumë familje të reja e të qëndrueshme, për më shumë fëmijë dhe kushte më të mira për mirërritjen dhe edukimin e tyre, për politika më konkrete sociale dhe ekonomike në këto drejtime. Falënderoj udhëheqësit e besimeve tona fetare për përpjekjet e tyre të vazhdueshme për të forcuar vlerat e familjes.
Zoti i bekoftë familjet tuaja!🇦🇱

Loading...


Top Channel

Marre nga Top Channel

Loading...
SuperDyqani