Histori njerëzore

Dita D? “Zgjedhjet e 19 majit referendum për mbijetesën e popullit serb në Kosovë”

Loading...


Ndihmës drejtori i Zyrës (së ashtuquajtur) për Kosovë Petar Petkoviç dhe kandidati I Listës Serbe për kryetar të Mitrovicës veri Goran Rakiç kanë thënë se zgjedhjet e 19 majit janë referendum për mbijetesë të popullit serb në këto hapësira, shkruan “B92” transmeton “Bota Sot”.

Loading...

"Kjo fitore është e domosdoshme që të dëshmohet vendosmëria e popullit ser btë mbroj dinjitetin e pathyeshëm. Qytetarët e Veriut të Kosovës përherë ishin të……

Burimi

Loading...
SuperDyqani