Politike

Dënojmë përdorimin e dhunës në Shqipëri –

Loading...

Edhe Presidenti i Partisë Popullore Europiane, Josef Dol ka reaguar pas protestave të opozitës në Shqipëri.

Loading...

Përmes një komenti në “Twitter” ai thotë se dënon dhunën në protesta.

“Të gjitha palët e përfshira duhet të kthehen në një dialog të ndershëm politik, të adresojnë shqetësimet dhe shkaqet rrënjësore, të ulin retorikën dhe të qëndrojnë larg çdo lloj dhune” – shkruan Dol.

Tv Klan

Marre nga TvKlan

Loading...
SuperDyqani