Histori njerëzore

Deklaratë e ligjëvënsit Eliot Engel për përvjetorin e Masakrës së Serbenicës

Loading...


WASHINGTON D.C. Përfaqësuesi demokrat i Nju Joi – Eliot L. Engel, Kryetar i Komitetit të Dhomës së Punëve të Jashtme, bëri sot deklaratën e mëposhtme për përvjetorin e masakrës së Serbenicës ndaj myslimanëve boshnjakë në Bosnie.

Loading...

"Njëzet e katër vjet më parë, si sot filloi vrasja më e keqe në Evropë që nga Holokausti. Forcat serbe boshnjake zhdukën mijëra burra dhe djem myslimanë boshnjakë, i futën në vendet e ekzekutimit pranë Srebrenicës dhe masakruan brutalisht……

Burimi

Loading...
SuperDyqani