Histori njerëzore

Daçiq: Prioritet i Serbisë ruajtja e sovranitetit me Kosovën si pjesë të saj

Loading...


Ruajtja e sovranitetit dhe integritetit territorial të Serbisë, me Kosovën si pjesë përbërëse të saj, është prioriteti më i madh i politikës së jashtme të Serbisë, bashkë me anëtarësimin e plotë në Bashkimin Evropian.

Loading...

Kështu tha sot ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq.

Në adresimin e tij para pjesëmarrësve të Akademisë Diplomatike të Vjenës, që ishin mysafirë të kësaj ministrie, ai theksoi se në krye të listës së prioriteteve kanë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani