Histori njerëzore

Çeliku: Mos qofsh Arbanë Xharra shqiptare, sepse i shan myslimanët shqiptarë për famë dhe pa marre!

Loading...


Profesoresha në Universitetin e Tetovës, Gjyla Çeliku, ka reaguar pas kritikave të ish-gazetares Arbana Xharra, për traditën e shtrimit të iftareve të përbashkëta.

Loading...

Çeliku ka thënë se Xharra përmes fesë po përpiqet të krijojë përçarje, madje ka hedhur dyshime se ish-gazetaren e pengon edhe shqiptaria.

Profesoresha nga Shkupi ka theksuar se iftaret simbolizojnë bashkim dhe respekt.

“Mos qofsh Arbanë Xharre shqiptare, sepse i shan myslimanët shqiptarë për famë dhe pa marre!”, ka shkruar……

Burimi

Loading...
SuperDyqani