Category - Lifestyle

Lifestyle

Njerëzit janë të uritur –

Ka qenë e komentuar gjatë gjithë karrierës së saj dhe shpeshherë ka qenë pjesë e skandaleve. Edhe pse prej kohësh Britney Spears kishte rënë në qetësi, së...