Category - KOSOVA

KOSOVA

Nuk shoh filxhan (VIDEO) –

21:37, 1 Maj 2019 Kryeministri shqiptar Edi Rama duke folur në Zona B për dialogun Kosovë-Serbi ka thënë se Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë dhe do të jenë...