Category - HI TECH

HI TECH

Mac Pro i ridizajnuar vjen së shpejti

Gjysmë viti pas njoftimit, Mac Pro i rinovuar i Apple së shpejti do të jetë në dispozicion. Kompania ka njoftuar klientët e interesuar që stacioni i punës dhe...

HI TECH

Mac Pro i ridizajnuar vjen së shpejti

Gjysmë viti pas njoftimit, Mac Pro i rinovuar i Apple së shpejti do të jetë në dispozicion. Kompania ka njoftuar klientët e interesuar që stacioni i punës dhe...