Histori njerëzore

Brovina bëhet edhe më qesharake, thotë se shërbimet e huaja e kanë publikuar fotografinë në faqe pornografike

Loading...


Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Flora Brovina, ka mohuar pretendimet se fotografia e gruas së dhunuar e cila u shfaq sot nga ajo, nuk është në Kosovë dhe që është nxjerrë nga një sajt pornografik të Irakut.

Loading...

Brovina në një prononcim ka thënë se është e pavërtetë e gjithë ajo që është shfaqur. Ajo përmend diçka edhe shërbimet e huaja.

“Fotoja është në Kosovë, ndërsa informatat tjera të gjitha janë rrenë. Edhe kur kanë thënë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani