Histori njerëzore

Blerta bëhet Blert: Kur të bëhem plotësisht djalë do të jem vetvetja

Loading...


Është lindur në vitin 1990 dhe është quajtur Blerta Morina. Por, tash do që të gjithë ta quajnë Blert.

Loading...

Gjakovari është në proces të tranzicionit gjinor dhe ka kërkuar tashmë ta ndryshojë emrin, por edhe shënuesin e gjinisë në letërnjoftim.

“Mua më është dashur kohë të adaptohem me të gjitha ndryshimet, dhe që të mos i vendosi njerëzit në një pozitë të më mësojnë emër tjetër, kam vendosur që vetëm shkronja A të largohet”,……

Burimi

Loading...
SuperDyqani