Politike

Besoj në hapjen e negociatave me Shqipërinë –

Loading...

Presidenti i Këshillit Europian, Donald Tusk, shpreh besimin se Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, do t’i hapen negociatat për anëtarësim në Bashkimin Europian.

Loading...

Pas takimit me kryeministrin Zaev, Tusk shkruan në Twitter: “Besoj se mund të ketë një vendim: Të fillojnë negociatat në përputhje me rekomandimet e Komisionit, si, me Maqedoninë e Veriut ashtu dhe me Shqipërinë. Pyetja sot nuk është nëse, por kur”, mbyll reagimin e tij kreu i Këshillit Europian pas takimit me kryeministrin Zoran Zaev.

Tv Klan

Marre nga TvKlan

Loading...
SuperDyqani