Histori njerëzore

Banka Qendrore Evropiane nga 28 maj nxjerr dizajnin e ri të bankënotave 100 dhe 200 euro

Loading...


Banka Qendrore Evropiane (ECB) do të lëshoj në qarkullim bankënotat e reja me vlerë 100 dhe 200 euro, që llogaritet të jenë dukshëm më të mbrojtura se deri tani.

Loading...

Këto bankënota do të jenë nga seria “Evropa” ( ku në qarkullim tashmë janë bankënotat e 5, 10 , 20 dhe 50 eurove) ndërkohë që bankënota prej 500 euro nuk do të shtypet.

Të gjitha bankënotat e serisë “Evropa” kanë një dizajn të avancuar dhe elemente më të mira mbrojtëse nga seria e parë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani