Lifestyle

Banja e merimangave – Top Channel

Loading...

Ka njerëz që i kanë fobi merimangat, deri në pikën që nuk e kontrollojnë dot veten kur ndiejnë praninë e tyre. Ata këshillohen të mos e vazhdojnë leximin.

Njerëzit përpiqen gjithnjë t’i mbajnë merimangat jashtë shtëpisë. Pamja e tyre në mur ngjeth këdo. Por kjo banjë është modifikuar enkas për t’i bërë merimangat të ndihen si në shtëpi.

Nëpër mure janë vendosur trungje tipike që preferohen nga merimangat, si dhe kushte  të tjera që t’ua bëjnë jetën sa më të rehatshme. Siç e shihni dhe në foto, nuk janë aspak merimanga të vogla, ndaj dhe kërkesat duhet t’i kenë të mëdha.

Loading...