Asanzh ka publikuar lobimet për pavarësi të Kosovës dhe për Serbinë afër BE dhe qëndrimin rus


Gjulian Asanzh ka zbuluar rreth 800 afera diplomatike për Serbinë dhe vendet e tjera të Ballkanit, shkruan “Pravda” transmeton “Bota Sot”.

Njoftimet sekrete të “Vikiliks” të publikuara flasin se si perëndimi kërkoi pavarësinë e Kosovës nga Rusia, a e ka fshehur qeveria serbe kriminelët Karaxhiq dhe Mladiq dhe a është misioni i Kishës ortodokse afrimi i vendit te Evropa.

“Vikiliks” ka publikuar njoftimin e ambasadorit amerikan në Francë Kreg Stejplton të 12 dhjetorit 2006 rreth asaj se perëndimi……

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.