Histori njerëzore

As pas 16 muajve, s’dihet kush e porositi apo kush e vrau Ivanoviqin

Loading...


Iniciativa Qytetare “Serbia, Demokracia, Drejtësia” (Gragjanska inicijativa “Srbija, demokratija, pravda – SDP) nga Mitrovica e veriut rikujton se sot janë mbushur 16 muaj nga vrasja e kryetarit të saj, Oliver Ivanoviqit, dhe thekson se hetimet vazhdojnë “të vendnumërojnë”, ndërsa në kohë të fundit “nuk ka deklarata, komente as çfarëdo informatash zyrtare se kush e vrau Ivanoviqin”, shkruan sot “Danas” i Beogradit.

Loading...

“Nuk kemi kurrfarë informatash nëse dikush është marrë në……

Burimi

Loading...
SuperDyqani