KOSOVA

Arrestohen dy persona për falsifikim të patentë shoferit –

Loading...

10:17, 22 Maj 2019

Dy persona janë arrestuar për falsifikim të patentë shoferit në Gjilan.

Dy të dyshuarit në mënyrë të rreme kanë falsifikuar patentë shoferin e lëshuar nga shteti i Austrisë për përfitime personale duke pajisur të dyshuarin tjetër dhe bashkëshorten e tij, njofton .

Ajo është pajisur me dokument patentë shofer të Kosovës përmes patentë shoferit të falsifikuar të Austrisë.

Me vendim të prokuronit dy të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani