KOSOVA

Ariu problematik, vjen eksperti kroat (VIDEO) –

Loading...

20:26, 12 Maj 2019

Është ftuar një ekspert kroat për t’u marrë me  çështjen e ariut problematik në rajonin e Prizrenit. E kundër vrasjes së tij janë deklaruar edhe ekspert kosovar të gjuetisë dhe shoqëria civile.

Kronikë nga Qendresa Tershani.

Loading...

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani