Histori njerëzore

Ariu i Murrmë vritet për trafikim të organeve: Mëlçia ju kushton deri në 12 mijë euro

Loading...


Një prej arsyeve pse ‘Ariu i Murrmë’ vritet është mëlçia e tij, e cila në tregun e zi kushton afër 12 mijë euro, dhe blihet nga industritë farmaceutike. Ka edhe arsye tjera pse vritet dhe përndjekët, kjo kafshë e cila nga viti 2012 është e ndaluar me ligj të vritet në Kosovë.

Loading...

Ariu i murrmë (ursus arctos) është një prej kafshëve që gjendet gati në secilin kontinent të botës. Është një ndër anëtarët më të mëdhenj tokësor të rendit……

Burimi

Loading...
SuperDyqani