Histori njerëzore

Analisti serb: Serbia po shkon drejt zhdukjes duke pranuar Kosovën si shtet

Loading...


Sociologu dhe analisti politik Slobodan Antoniç ka vlerësuar se në vepër po ndodh pranimi “i qetë” i Kosovës nga Serbia dhe me atë Serbia u nis në rrugën e zhdukjes. Ai ka shtuar se Kosova është shprehje e ndërgjegjes kombëtare dhe heqja dorë nga kjo pjesë e Serbisë është heqje dorë nga vetvetja, shkruan “Pravda” transmeton “Bota Sot”

Sipas tij, Serbia sikur nuk ka vullnet politik të ndal procesin e pranimit, po ashtu edhe një pjesë e opozitës nuk ka qëndrim të qartë rreth……

Burimi

Loading...
SuperDyqani