Histori njerëzore

Analisti amerikan: Merkel e fundosi idenë e korrigjimit të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë

Loading...


Publicisti dhe analisti britanik, Tim Judah, ka folur për idenë e korrigjimit të kufirit mes Kosovës dhe Serbisë.

Loading...

Në një intervistë për TV N1, Judah vlerëson se ideja për ndryshimin e kufijve më nuk është në tavolinë, sepse beson që ajo u stopua në Berlin nga kancelarja gjermane Angela Merkel.

“Kjo nuk do të thotë se tema e ndryshimit të kufijve nuk do të kthehet një ditë, sepse ajo është përmendur përgjatë 30 viteve të kaluara. Por, mendoj se aktualisht ajo është……

Burimi

Loading...
SuperDyqani