KOSOVA

AMDhP, komisioni kërkon anulimin e konkursit (VIDEO)

Loading...

Në konkursin e Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale kanë aplikuar 11 persona por asnjëri nuk është punësuar.

Loading...

Kështu ka vendosur ky komision të premten dhe i rekomanduar kryesisë së Kuvendit të Kosovës që ta anulojë konkursin për komisioner në këtë agjenci dhe ta rishpallë atë.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Haris Ademi.

klankosova.tv

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani