Histori njerëzore

Ambasadorja Çitaku në iftarin e shtruar nga Donald Trump

Loading...


Ambasadorja e Kosovës në ShBA, Vlora Çitaku ka qenë në mesin e të ftuarve në darkën e Iftarit të shtruar nga Presidenti Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë.

“Pata nderin dhe kënaqësinë e veçantë që në darkën e iftarit të shtruar në Shtëpinë e Bardhë të isha e ulur përkrah Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Z. Donald J. Trump”, ka shkruar Çitaku.

“Presidentit Trump i tregova se në shtetin tonë sekular, ka një kulturë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani