Layout A

Lifestyle

Nëse do e operoja mbase do gjeja edhe burrë –

Modelja bukuroshe kosovare, Agnesa Vuthaj, ka qënë e ftuar në emisionin ‘Ftesë në 5’, me gazetarën Bieta Sulo, ku ka folur për sekuencën më të fundit të fotove profesionale të bëra, në të cilat ka dalë tej mase sensuale dhe provokuese. Gjatë intervistës së bërë, ajo është pyetur nga...

Read More

Layout A2

Lifestyle

Nëse do e operoja mbase do gjeja edhe burrë –

Modelja bukuroshe kosovare, Agnesa Vuthaj, ka qënë e ftuar në emisionin ‘Ftesë në 5’, me gazetarën Bieta Sulo, ku ka folur për sekuencën më të fundit të fotove profesionale të bëra, në të cilat ka dalë tej mase sensuale dhe provokuese. Gjatë...

Layout A3

Modelja bukuroshe kosovare, Agnesa Vuthaj, ka qënë e ftuar në emisionin ‘Ftesë në 5’, me gazetarën Bieta Sulo, ku ka folur për sekuencën më të fundit të fotove profesionale të bëra, në të cilat ka dalë tej mase sensuale dhe provokuese. Gjatë...

Read More

Layout B

Layout B1

Layout C