Histori njerëzore

Al Jazeera Balkans: Vuçiq e përdor Kosovën si karrem për opozitën në Serbi

Loading...


Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq nesër do të raportoj para Paralemantit të Serbisë për çështjen e Kosovës.

Pas shtatë vjetësh të injorimit të kërkesave të opozitës, Vuçiq përfundimisht ka vendosur që të hënën të flasë në Kuvendin e Serbisë për çështjen e Kosovës.

Një vendim i tillë ka hapur çështjen nëse ata, për të cilët shumë herë adresoi akuza dhe fyerjet më të rënda, opozitarët e nga Lidhja……

Burimi

Loading...
SuperDyqani