Histori njerëzore

17-vjeçari në koma, përmendet pak para se ti hiqeshin organet

Loading...


Në 20 dhjetor të vitit 2018, Lorenzo, 17 vjeç, ishte duke shkuar në shkollë me motor, kur krejt papritur u përplas me një makinë tip Mercedes Benz.

Loading...

Përplasja ishte aq e fortë, sa që i riu italian nga Verona, pavarësisht kaskës që kishte në kokë, pësoi dëmtime të shumta në kokë, duke përfunduar në koma të thellë.

Shpresat erdhën duke u shuar, aq sa prindërit firmosën për dhurimin e organeve të djalit.

Por si për mrekulli, dhe pa asnjë shpjegim, Lorenzo nisi të……

Burimi

Loading...
SuperDyqani