Welcome to www.publialb.com

Login to www.publialb.com and enjoy the full functionality of this site. If you don't want this to happen, go to the normal www.publialb.com login page.

What does having an account let you do?
  • - View your submitted articles
What does it cost me?

Having a www.publialb.com account is absolutely FREE! All we require is your email address and a password, and you can start saving your designs today!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Monday, February 27, 2012

Zbulohet Superdomatja Kundër Plakjes

by

Ëndrra e çdo gruaje për të mos u plakur mund të realizohet falë zbulimit të superdomates, e cila përbëhet nga antioksidantë efikasë për të luftuar plakjen.Tashmë thonë ekspertët italianë të hash një pjatë të thjeshtë makaronash me lëngun e superdomates është njëlloj si të shkosh në një qendër bukurie.Sipas ekspertëve superdomatja përmban një substancë të trefishtë likopeni, i njohur si antioksidant i fuqishëm kunër plakjes.Superdomatja kundër plakjes quhet “Pomi L+”, dhe do të hidhet në treg nga sipërmarrja Coldiretti.Drejtuesit e kompanisë shpjegojnë se superdomatja është një ilaç i ëmbël natyror për organizmin e njeriut, që ka dalë në jetë si pjesë e traditës italiane.“Pomi’L+” është e bukur në pamje, por mbi të gjitha tejet e shijshme.Superdomatja është prodhim italian dhe jo OMGJ thonë prodhuesit e saj.Kjo substancë parandalon edhe sëmundjet kardio-vaskulare dhe tumoret në prostatë.Sipas ekspertëve superdomatja është tri herë më e fortë në rolin e saj parandalues të sëmundjeve krahasuar me llojin e domates së freskët që shitet për konsum, dhe më kuruese se 58% e domateve të kultivuara.Superdomatja e krijuar pas shumë vitesh kërkimi në këtë varietet është kultivuar tashmë në mëse 30 ferma bujqësore të sistemit Cio, për t’u transformuar mandej në fabrikën e Casalasco të domates në zonën e Kremonës.

 

Leave a Reply

RSS www.publialb.com

>
Rss Technorati Twitter RSS2