Volkswagen-i më i shpejt në botë gjendet në Kosovë (VIDEO)

Volkswagen-i më i shpejt në botë gjendet në Kosovë (VIDEO)

216
0
Shperndaje

gogi_1472722130-4865731

Kjo është vetura VW Golf e modifikuar nga kompania Gogi Racing në Prishtinë dhe mbanë rekordin botëror si vetura më e shpejtë Volkswagen në botë.

Kanali Racing Garage në YouTube na publikuar një video të veturës Golf me motor V10 nga Audi RS6 MTM, transmeton Express. Sipas tyre, kjo është vetura Volkswagen më e shpejtë në botë, duke mundur edhe Boba Racing.

Kjo veturë ka fuqi prej 1,300PS.