3:31 pm - Thursday October 31, 2013

Zbulon se i shoqi e tradhtonte i prish makinen te dashures nga dy djem 13 vjecare dhe ne kembim ben sex me ta

LONDËR-donte të shpërblente  ata që i shkatërruan  makinen e te dashures se bashkshortit te saj. Davina, një nënë 42-vjeçare e pese fëmijëve në qarkun e Dorset,Ajo ju kishte premtuar se do bente sex me ta neqoftese ato do ti shkaterronin makinen e te dashures te bashkeshortit te saj ajo e mbajti fjalen e dhene djemve të moshës 13 dhe 14 vjecare!Marrëveshja ishte e qartë: ju shkatërroni makinen   Peugeot 306 duke sjelle fotot e makines ,! Kyeshte  rindërtim i gjykatës,pasi e dashura e njerit pjej djemve e mori vesh ndodhine e turpshme .Ajo i mbushi mendjen njerit prej tyre tja tregonte historine psikologes te shkolles e cila beri denoncimin i cili urdhëroi arrestimin e gruas!Perpos kesaj ajo nuk ishte ndalur vetem me nje mardhenje por kjo gje zgjaste prej disa muajsh kjo u verteua nga gjykata duke pikasur rreth 548 telefonata dhe sms te cilat ajo jua kishte derguar femijeve   gjithkjo  dukej se i  pëlqente  gruas , Pervec kesaj ajo akuzohet se i ka lejuar dhe nxitur femijet te pijne cigare dhe alkool !Sipas prokurorit thuet se gruaja kishte dy nga femijet e saj ne te njejten moshe me dy adoleshentet dhe se askush  nuk ishte ne dijeni te makabritetit te nenes se tyre ajo i thirrte ato kur askush nuk ishte ne shtepi./publialb.com

Filed in: LAJME

No comments yet.

Leave a Reply