2:47 am - Friday November 1, 2013

Të pasmet e Shkëndije Mujaj, fotot e reja provokative

Shkëndije Mujaj së fundi  ka sjellë disa fotografi të reja ku mund ta shikoni shumë qartë formën e të pasmeve të bollshme të saj.Këngëtarja Shkëndije Mujaj ka thene para pak kohesh ne nje interviste per mediat roze  se te pasmet e saj i ka 100 % origjinale, dhe ndihet mirë për faktin që të pasmet e saj janë në formë.


Filed in: SHOW BIZ

No comments yet.

Leave a Reply