9:54 pm - Tuesday October 29, 2013

Ja ( Harta ) e vendeve ku ka femra me gjinj të mëdhenj


Vendet dhe Harta ku gjenden femrat me gjinje te medhej

Nëse ju intereson të dini se ku gjinden femrat me gjoks të mëdhenj në bazë të dhënavë këtu ju paraqesim hartën, shtetet dhe qytetet ku jetojnë ato. Është interesante se në vend të parë ndodhen ruset, norvegjezet, finlandezet dhe suedezet dhe gjinjët e tyre kapin formën e madhësisë D.

Zmadho fotografinë

Vendet( Harta )  ku ka femra me gjinjë të mëdhenj

Vendet( Harta ) ku ka femra me gjinjë të mëdhenj

Me gjinjë të mëdhenjë mund të krenohen edhe femrat në Ballkan edhe ate arrijnë madhësinë D Kroatet, ndërkaq pas tyre vijnë Boshnjaket, femrat nga Sllovenia dhe nga Serbia që arrijnë diku madhësinë C.

Zmadho fotografinë

Vendet( Harta )  ku ka femra me gjinjë të mëdhenj

Filed in: SHOW BIZ

No comments yet.

Leave a Reply