VIDEO/ Ngeli në provime, studentja kapet duke bërë seks me dekanin

VIDEO/ Ngeli në provime, studentja kapet duke bërë seks me dekanin

470
0
Shperndaje

Skandalet seksuale në shkolla janë shumë të përhapura, megjithëse mbahen të fshehura si nga viktima e cila bie pre për një notë kaluese, ashtu edhe nga personi që e detyron.

Megjithatë një studente në Suedi, e cila kishte ngelur në provimet e vjeshtës përfundon në zyrën e dekanit të shkollës, për të kërkuar ndihmë nga ai. Mirëpo ai duke i premtuar se do ta ndihmonte kërkon nga ajo favore seksuale.

Studentja e vënë nën presion vendos t’i bindet dekanit, për t’ia plotësuar dëshirat e tij seksuale dhe përfundon duke kryer marrëdhënie me të.

Por, ata janë filmuar nga një student më një kamera amatore, nga dritarja e zyrës së dekanit.