Welcome to www.publialb.com

Login to www.publialb.com and enjoy the full functionality of this site. If you don't want this to happen, go to the normal www.publialb.com login page.

What does having an account let you do?
  • - View your submitted articles
What does it cost me?

Having a www.publialb.com account is absolutely FREE! All we require is your email address and a password, and you can start saving your designs today!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Friday, February 03, 2012

Twitter dhe Facebook krijojnë varësi më shumë se duhani e alkoli

by

Twitter dhe Facebook krijojnë më shumë varësi se sa duhani dhe alkoli sipas kërkimeve të fundit. Ti rezistosh tundimit për të kontrolluar përditësimin e statusit në rrjetet sociale dhe për të parë statuset e fotot e miqve vlerësohet se është më e vështirë se sa të lësh alkolin. Kërkuesit e universitetit të Çikagos studiuan afro tetë mijë raporte mbi dëshirat e përditshme të qytetarëve.

 

Leave a Reply

RSS www.publialb.com

>
Rss Technorati Twitter RSS2