Transformimi i pabesueshëm i njerëzve të prekur nga anoreksia

20
REKLAMA

Anoreksia është një çrregullim i të ushqyerit, që konsiston në rënie në peshë, frikë nga shtimi në peshë, dëshirë e madhe për të qëndruar e dobët apo kufizim të ngrënit.

Ky problem vihet re më dendur tek gratë e reja dhe vajzat adoleshente se sa te meshkujt.

Njerëzit anoreksike e shohim veten gjithmonë mbipeshë dhe pse shpesh here ato janë nënpeshë.

Ka njerëz që nuk arrijnë ta mposhtin këtë sëmundje.

REKLAMA

Më poshtë ju sjellim disa foto njerëzve të prekur nga anoreksia, të cilët për fat ë mirë kanë arritur ta mposhtin këtë sëmundje./SYRI.net

REKLAMA