Të dija të madhe ti më qenke (+/-) 20 vjeç

22
REKLAMA

Besojmë se shumë prej jush e kanë vënë re vitet e fundit se tendeca e shumicës se vajzave dhe djemve të rinj është që të duken më të mëdhenj në moshë seç janë në të vërtetë.

Për këtë ka truke të ndryshme si mënyra e të veshurit, të kombinuarit, stili, grimi që zakonisht përdorin vajzat.

Gjithnjë e më shumë ata  priren të duken në publik si më të mëdhenj nga sa realisht janë.

Jemi duke folur për të rinjtë pasi padiskutim ka dhe shumë këngëtare që i kanë kaluar të 40-tat dhe duken shumë të reja nga sa realisht janë aq sa pa frikë mund t’i krahasosh me 25-vjeçaret e sotme.

REKLAMA

Ne jemi duke folur për këto (+/-) 20- vjeçare që ngjajnë në të vërtetë të paktën 5 vite më shumë nga sa janë realisht.

Tek i sheh mendon një vit por në fund me një kërkim në “Google” kupton se është shumë më e vogël. Ndoshta ky është një perceptim vetëm i yni…

Në vijim ju tregojmë se cilët janë disa nga personazhet që në pamje të parë të duken më të mëdhenj, derisa ti zbulon moshën e tyre.

Luana Vjollca është  25 vjeç. Në fakt moderatorja, ndoshta dhe për shkak të grimit që bën tregon disa vite më shumë.

Kida është 19 vjeç dhe kur e sheh nuk të besohet se nuk i ka kaluar të 20-tat.

Floriana Garo është 30 vjeç. Pavarësisht bukurisë, veshjet e saj ndonjëherë të japin idenë e një moshe më të madhe.

Greta Koçi nuk është 16 vjeç, është 25 vjeç edhe pse duket paaak më e madhe.

Adelina Tahiri është 25 vjeç,edhe pse nuk duket.

Enca është 22 vjeç.

Eni Koçi është 21 vjeç.

Morena Taraku është 25 vjeçe.

Ndoshta kjo përshtypje vjen dhe nga fakti që kemi vite që i shohim në ekran dukeqënëse shumë prej tyre janë bërë pjesë e televizionit në moshë të vogël. Nuk është se kjo gjë i bën të duken më pak të bukura. Përkundrazi, ato aktualisht janë vajzat më simpatike dhe që përmenden kudo nëpër media për bukurinë, sensualitetin format fizike. Megjithatë çuditesh pak kur mëson sa vjeç janë në të vërtetë./Blitz.al/

REKLAMA