Welcome to www.publialb.com

Login to www.publialb.com and enjoy the full functionality of this site. If you don't want this to happen, go to the normal www.publialb.com login page.

What does having an account let you do?
  • - View your submitted articles
What does it cost me?

Having a www.publialb.com account is absolutely FREE! All we require is your email address and a password, and you can start saving your designs today!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Stories Tagged ‘Simboli i Rios per Lojrat Olimpike 2016’

>

Simboli i Rios per Lojrat Olimpike 2016

Kjo strukturë vertikale do të vendoset  në ishullin  Cotonduba dhe emri i saj do te jete "Solar City Tower". Ajo do të jetë  Kulla e vëzhgimit per ne qytetin e Rios, dhe një shenjë per te  mirëpritur  vizitorët që do te vijnë nga ajri dhe nga deti në Rio de Janeiro, ku Lojërat Olimpike 2016 do të zhvillohet. Projekti është nga nje studio arkitekture nga ... More »

 

RSS www.publialb.com

>
Rss Technorati Twitter RSS2