Welcome to www.publialb.com

Login to www.publialb.com and enjoy the full functionality of this site. If you don't want this to happen, go to the normal www.publialb.com login page.

What does having an account let you do?
  • - View your submitted articles
What does it cost me?

Having a www.publialb.com account is absolutely FREE! All we require is your email address and a password, and you can start saving your designs today!

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Stories Tagged ‘një klip me police femra’

>

Sinani, një klip me police femra

Sinan Hoxha, do të vijë këto ditë me një video të re mfajt interesante.Këngëtarin nga Tirana, do ta shohim mes dhjetëra vajzave që duket sikur janë police të veshura me të zeza.Kënga është e zhanrit pop-folk dhe ritmi që e karakterizon të kënduarën e tij, do të vijë edhe në këtë këngë të re.Klipi është xhiruar nga produksioni “Max Productions” në Tiranë.... More »

 

RSS www.publialb.com

>
Rss Technorati Twitter RSS2